En hier komt een mooie en pakkende tekst over wat Snookercafe is en doet...


Read More

Informatie

 

 

 

 

Reserveren

Reserveren kan telefonisch. Vermeld bij de reservering het aantal personen, hoe lang je wilt spelen en of je een pooltafel, snookertafel of dartbaan wilt reserveren. Op vrijdag en zaterdagavond kan tot 21.00 uur gereserveerd worden. Daarna is het niet meer mogelijk om dit in te plannen. 

Het is van belang dat je echt op tijd bent voor de reservering in verband met grote drukte. De tafel kan na 5 minuten aan een ander worden verhuurd als je te laat bent.

Voor grote groepen vragen wij een borg van € 200,- Vermeld bij de reservering hoe lang jullie willen spelen en met hoeveel personen. Afhankelijk van het aantal personen wordt bepaald hoeveel tafels je kunt reserveren. De borg en de tafelhuur moet uiterlijk één dag van te voren betaald zijn. De drankjes en eventuele nog verschuldigde tafelhuur worden na de speeltijd afgerekend en wordt met de borg verrekend.

Een reservering is pas compleet als je een bevestiging hebt gehad!

 

Eten en drinken

Bent u al wezen eten bij Steakhouse Betty Boop?
In ons restaurant, American Steakhouse Betty Boop kunt u heerlijk eten. U kunt kiezen uit de beste spare ribs van Delft, steaks, hanburgers en natuurlijk de beroemde gamba’s van George. Reserveren is mogelijk via de site www.steakhousebettyboop.nl of op nummer: 015 7851671
Graag tot ziens bij Betty Boop.. 

Reserveer hier

 

Bereikbaarheid

Parkeren in de Delftse binnenstad kan het gemakkelijkst in de garage aan de Phoenixstraat of op de Gasthuisplaats, daar staan parkeerautomaten waar u kunt betalen. Vanaf daar is het 5 minuten lopen. Ook zijn wij met tram 1 goed te bereiken, die stopt in de Phoenixstraat. Het station van Delft ligt op 10 minuten lopen vanaf ons café.